Pazartesi, Kasım 21

kafama takıLan '?' öbekLerim..

Makarna, cikolat, abur cubur neden şişmanlatır? Halbuki bir tek onları yemeyi seviyorum..
Saclarımda ne ara bu kadar beyaz oLdu da, 65 yaşında gibi görünüyorum?
65 koca gün nasıl gecer?!!
Neden havalar, sogdugunda önce en kücük ayak parmaklarım ve burnumun ucu üşüyor?
Bir insan, 2 ayda nasıl sadece 5 kilo verebilir?
Neden gecmiş, gelecekten daha cok sevilir?
Neden, 18 yaşımda gözümü kırpmadan yapabildigim seyleri 25 yaşında; yapamaz bir insan evladı? Kalbi mi kaldırmaz, üşengec mi olur?
İnsan sadece 1 kere mi aşık olur? Başka oLmaz mı?
Neden devlet Cin, BD, Pakistan gibi ülkelere; %1,48 ile %1,52 arasında değişen ithalat vergisini koyar? Kafaları mı güzel bu adamların?! İc piyasa da BD'li olup aylık 20$ calısan bir nufus mu varda biz gormedık?
Neden bu ara, 'kalbim acıyor' diye üzülüyorum ben?!
Geceleri uykuya dalmakta ciddi güclük yaşıyorum, sebebi nedir?!
Gündüzleri de uyanmakta ciddi güclük yaşıyorum - ama bunun sebebini biliyorum, kafiye olsun istedim sadece-
Uzun zamandır, hic keyifle izledigim bir film olmadı önerisi olan var mı?
Kitap icinde gecerli bunlar..
Dün aksam, 'haybeden gercek üsttü askı izledim' yeniden, Yılmaz Erdogan; tuhafsın tuhaf!
65 gün gecer mi?!
Anılarım arka pencerem de, bende onlarla takılcam diye Cumartesi, Pazar gunumu; arka pencere de cam acık sekilde gecirdim; -hayır camı kapatsam sanki gelmeyecekti anılarım- cok pis burnum akıyor suan! Üşüttüm yine iyi mi ya?!
Mont görmek istemiyorum, zira cidden tiksiniyorum..
O kadar sıkıcı bir hayatım olmuş ki; öglen saat 12:30'da kantinde calışan cocuk; ton balıklı salatayla ben aramadan gelmış bugün yanıma; nerden bildin diye sordum bunu istedigimi;
-Ee, hep aynı seyi yiyorsunuz Hulya hanım' dedi.
O zaman anladım, evet cok sıkıcı olmusum ben artık..
Engin Altan Düzyatan'ın cep telefonunun bilen var mı? Ciddiyim, gelecegimle ilgili onunla konuşmak istiyorum; yok o kızla niyeti evlenmekse bende ona göre hayatıma sekil verip; Kıvanç Tatlıtug veya İbrahrim Celikol ile ilişkimi gözden gecirecegim ah keşke Vince Vaugh olsaydı be!!
65 gün dedim dimi?
Yılbaşı icin, şimdiden plan yapan zihniyet var mıdır acaba ya, zira ben daha yarın ne halt yiyecegim konusunda bile hic bir fikir sahibi degilim..
Bebegi olan arkadaşlarım var, gidip böyle bebegi dürtmek istiyorum 'gercek misin lan?' diye..
Evlenmek diyince, diken diken tüylerime ek olarak; aynı evde bir yabancıyla yaşama etkisi de eklendi şu sıralar; ayaga kalkmayan tüyüm kalmadı acıkcası..
Falımdan başka hiç bir sakız da, sakız cignedigimi hissetmiyorum, falım sakızı da şişirip patlatmadan rahat edemiyorum; ofiste bulunanlarda buna alısmak için hiç bir caba gostermiyor, bu da böyle sacma salak bir, döngü oldu şu sıra hayatımda..
P.S. : sakızların hepsını yutuyorum sonra!
Canım, acayıp dondurma cekıyor ara ara.. Böyle cilekli, limonlu, cikolatalı üstüne de cikolat sosu ve fındık! Lütfen, biri yardımcı olabilir mi?!
Hayatımı programlama teknigim ünv.'den sonra edep bir revize olmuş; ünv.'de yıllarında; essay tarihden şu kadar gün sonra, sınavdan sonra şu kadar gün gecti, TR'ye son geldigimden önceydi diye başlayan takvimleme teknigim; son zamanlarda; FRT toplantısından 1 sonrakı hafta; phase1 yüklemelerinden önceki son hafta, SS12 phase1 lauch'undan önce, gelecek 65 gün sonra şeklinde olmuş haberim yok bugun anneme; anlatırken yakaladım kendimi annemin bakısı da oscarlıktı yemınle..
Evde yemek yapma yetisi kazanmak ıcın son 2-3 aydır ciddi bir calışma yürütüyorum; son olarak ici pişmemiş karnıyarık -kıymasını unuttugum kısmını hic yazmıyorum- kabar-a-mayan kek, şerbeti -coktan az- kacmıs revani, henüz pişmesi mümkün görünmeyen pırasa yemegi listenin başında ama azmimi bir görseniz, Ugur usta'dan sıkı calışıyorum! Birgün benden de bir Emine Bedel olur mu söyle ey sevgili..
Onun dısında, filden beter hafızam varmış, unuttum..
Gecen hafta elinde 7 tane ürünle gelen calışanım karşımda durup; Hülya hanım; bunları biz ne yapmıştık dediginde hic istif bozmadan;
-21627'yı iptal ettik rengini 22345'e kaydırık o modele ayrıca, 27658'nın petrol green rengini ekledik, 27568 modelin yaka detayları 21627'ın detaylıları ile aynı şeklinde cevap verince; kendim dahil olmak üzere, kızla birlikte dumur denizlerinde derya olduk! way anasını sayın seyirciler!! : )
Son olarak; Pazartesi'yi sevmiyorum ciddiyim, dün evde malakcan gibi yattım, tam olarak şöyle oldu; uyudum uyandım namazı kıldım; tekrar uyudum uyandım; uyanmaktan vazgecıp tekrar uyudum.. uyudum; uyandım su ictim tekrar uyudum, uyudum, uyur halde yemek yiyip namazı kıldım tekrar uyudum.. süperdi be, resmen kendimi 1001 masallarında gıbı hissettim. :)
Neyse efenim..
Benim gidip, montlarla icli dışlı olman gerekiyor şimdi, ya alıp eve mi götürsem zaten gözümün gitmiyorlar ama..

Sevgiler,
hLy'..